Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) are placerea de a va invita sa participati la a doua serie a cursurilor cu tema -Cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor structurale, care vor fi organizate in perioada 23-29 mai 2007.
Cursul va avea o durata de 5 zile (40 de ore)
Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) are placerea de a va invita sa participati la a doua serie a cursurilor cu tema-‘Cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor structurale, care vor fi organizate in perioada 23-29 mai 2007.
Cursul va avea o durata de 5 zile (40 de ore) si va aborda tema fondurilor structurale si a elaborarii de proiecte pentru accesarea acestor fonduri, fiind urmate de teme care prezinta cazuri de succes din UE privind implementarea proiectelor. Locul de desfasurare al cursului va fi Sala Cerkez, sediul CCIB, in zilele de 23, 24, 25, 28, 29 mai 2007.
Cursurile se adreseaza persoanelor cu responsabilitati in elaborarea si implementarea proiectelor in cadrul companiilor, ONG-urilor, autoritatilor publice etc., care au o baza minima de cunostinte privind fondurile structurale.
Structura de curs propusa este menita sa sprijine, pe de o parte, organizarea si consolidarea cunostintelor participantilor, iar pe de alta parte dezvoltarea deprinderilor practice necesare valorificarii finantarilor nerambursabile destinate mediului privat în contextul Fondurilor Structurale. Pentru fiecare tematica abordata se va alterna prezentarea teoretica cu discutiile si dezbaterile, precum si cu activitatea practica în echipa.
Toti participantii vor primi un dosar cu informatii si materiale aferente tematicilor abordate. La finalul cursului, vor fi inmanate diplome sub antetul Strategic Planning & Development Ltd., Promeso Consulting si CCIB.
Echipa de formatori are o experienta de 15 ani în proiecte finantate de Uniunea Europeana (Phare si Fonduri Structurale), fiind alcatuita din formatori certificati în afaceri europene si management de proiect care au lucrat în cadrul Comisiei Europene si care au supervizat, condus si evaluat proiecte în valoare de sute de milioane de Euro. Echipa are, de asemenea, experienta în lucrul cu Autoritatile de Management si Organismele Intermediare ale programelor europene, cunoscând astfel filosofia programelor de finantare ale UE si fiind la curent cu noutatile din domeniu.
Sursa: CCIB.RO